Portfolio

Woonhuis Udenhout

Opdrachtgever:

particulier
 

Datum: 
2019
 

Aard van opdracht: 
ontwerp, aanvragen omgevingsvergunning en begeleiden aannemersselectie

 

Locatie:

Udenhout

 

onze 360 graden foto's na de verbouwing zijn hier te bekijken:

achtergevel                   keuken

achtergevel                   keuken

onze 360 graden foto's voor de verbouwing zijn hier te bekijken:

achtergevel                   woonkamer

 

BEWONER AAN HET WOORD:

“We wilden een grotere woonkamer met leefkeuken met een moderne uitstraling en een verbinding met de tuin”, vertelt de bewoonster van deze verbouwde woning in Udenhout. Ze woont er met haar man en hun twee kinderen. “In ons hoofd waren we al drie jaar bezig met de verbouwing. We hadden verschillende ideeën en hebben die met Karin besproken. Naar achter uitbouwen bleek de meest geschikte optie, hiermee bleef de tuin het beste behouden. Karin had al snel de sfeer en uitstraling te pakken die wij voor ogen hadden. Dat maakte het een prettige samenwerking. Toen ze voorstelde de uitbouw van zwart hout te maken, dachten wij: wat moeten we met zo’n enorme zwarte doos? Maar we vertrouwde haar en zijn enorm blij met het resultaat. Het past goed bij de moderne stijl die we zo mooi vinden. Ook met de harmonicadeur die zij voorstelde, zijn we blij. Als we die openzetten, vormen de leefkeuken en het terras met de tuin één geheel. Ik denk niet dat we hier ooit weggaan.”